SAPTAMANA CANDIDATILOR…LA BUZAU

Saptamana care urmeaza, municipiul Buzau va fi vizitat de mai multi candidati la presedintia Romaniei. Sa ne reamintim ca, in urma cu cateva zile, la Buzau, a venit Petre Roman trimisul lui Klaus Iohannis. De ce nu a venit candidatul Iohanis ?  Pana vom afla raspunsul, trebuie sa spunem ca Petre Roman a fost oaspete la doua societati comerciale cu profil de confectii. Ar fi fost foarte frumos daca Petre Roman ar fi vizitat fosta CONTACTOARE SA si sa vada cum arata societatea dupa retehnologizarea promisa in februarie 1990, pe vremea cand era prim ministru. Poate ar fi taiat panglica la restaurantele de la parter…

Marti, Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu, va fi la Buzau si, printre altele, se va intalni si cu alegatorii de la Grupul de firme Romplast SA & Recomplast SRL.

Grupul de firme Romplast SA & Recomplast SRL este un important producator de echipamente si accesorii pentru bransamente electrice si linii de joasa si medie tensiune din Romania.
Compania a luat fiinta in anul 1991, principalul obiect de activitate fiind reconditionarea si comercializarea ambalajelordin material plastic pentru bere si alte bauturi alcoolice si injectia diferitelor produse din materiale plastice. In anul 1994, compania a produs primul Bloc de Masura si Protectie Monofazat, fiind primul partener care a raspuns acestei cereri venita din partea “ELECTRICA”, detinand din anul 2001 Brevet de inventie pentru “Bloc de Masura si Protectie”.

Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu este un politician si om de afaceri roman, care in perioada 2004-2008 a ocupat functiatariceanu de prim-ministru al Romaniei. Fost lider al PNL, Tariceanu a parasit partidul si a infiintat altul, iar la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014 candideaza independent. Nascut pe 14 ianuarie 1952, la Bucuresti, este la a cincea casatorie. Din precedentele patru casnicii are doi copii. A cincea sotie este buzoianca. Mama lui Tariceanu este de origine greaca, tatal ei fiind pe jumatate roman si pe jumatate grec, iar mama grecoaica.

Miercuri, in Buzau va fi prezent William Branza. Candidatul va vizita o fabrica de confectii, un abator, de la ora 16,30 se va intalni cu alegatorii in Parcul Sf. Ingeri, iar seara poate fi vazut intr-o interventie televizata la Campus TV.

William Gabriel Branza candideaza la Presedintia Romaniei din partea Partidului Ecologist Roman (PES). S-a nascut la 3 martie 1972, in Carbunesti, judetul Prahova. El a fost deputat in doua legislaturi, in perioada 2004-2012, si a facut parte din PD si ulterior din PDL intre anii 2006 si 2014. 

Activitate profesionala

– 2007 – avocat la Baroul Bucuresti

– 2004-2006 – lector universitar la Facultatea de Drept de la Universitatea “Petrol si Gaze” din Ploiesti

– 2001-2003 – asistent universitar la Universitatea ”Constantin Dragan” Brasov, Facultatea de Drept

– 1992-2004 – manager la SC WILLIS SRL Ploiesti, Str. Torcatori nr.2B 

Politician tanar si curajos

In ianuarie 2013, William Brinza si-a atacat propriul partid, PDL, afirmand ca unii dintre colegii sai incearca sa ascunda esecul pierderii alegerilor parlamentare din decembrie 2012, in urma carora el nu a reusit sa obtina un nou mandat.

De asemenea, fostul deputat a sustinut realizarea unei reforme in partid, prin schimbarea presedintelui formatiunii, Vasile Blaga, precizand si ca partidul din care face parte este “in picaj total”, insa membrii sai marcanti “se fac ca nu vad”, fiind multumiti ca sunt parlamentari dupa ce au iesit pe locul doi sau trei la alegerile parlamentare. 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings