O firma din Buzau este prezenta la cel mai mare târg al produselor agroalimentare

Târgul internațional de produse din industria alimentară SIAL, ajuns la cea de-a 50-a ediție, se va deschide mâine, 19 octombrie, la Paris, și se va încheia pe 23 octombrie. Evenimentul va reuni anul acesta 6.300 de expozanți din 105 țări, care activează în domeniul alimentar (din aproape 20 de segmente ale acestui sector).

România va fi și ea prezentă la acest târg, cu un pavilion de 420 mp în care vor expune 46 de societăţi: Kalpo Pietroasele, Unilact Transilvania, Salsi, Patisimo, Edri Trading, MIB Prodcom, Scandia Romania, Via-Trend, Sam Mills, Vascar, Boromir Ind, Alex&Comp, Europrod, Apiprodex, Ecofruct, Artesans del Sucre, Cosm – Fan, Sergiana Prodimpex, Aaylex Distribution,Inorogul Impex, Galli Galo, Procer Company, Lidas, Mariflor Prodcom, Avicarvil, Carmistin, Ana & Cornel, Derpan, Andromi Com, Dru Agro, Pajo Holding, Caroli Foods Group, Rostar Logistic Investment, Pambac, Italprod, Eurofarm Imf, Natural, Smart Scope Management, Amylon, Valea Barcaului, Frattorria Terrantica, Romdil, Industrializarea Carnii Kosarom, Cristim 2 Prodcom, M-Borg Foods, Comnilis Prod.

Oamenii de afaceri români prezenţi la târg se vor întâlni cu reprezentanți ai asociațiilor de profil, firme de distribuţie atât din Franţa, cât şi din spaţiul UE, dar şi din ţări din afara spaţiului comunitar, precum şi cu reprezentanţi ai presei de specialitate, încercând să creeze opotunităţi pentru creşterea exporturilor și pentru atragerea de investiții în țara noastră. La târg sunt așteptați peste 150.000 de specialiști.

Compania Kalpo SRL este o societate cu capital integral privat, obiectul principal de activitate al acesteia fiind producţia şi ambalarea ceaiurilor din plante, de fructe, a ceaiului verde şi negru. Ca activitate complementară, firma buzoiană se ocupă cu colectarea plantelor medicinale, a fructelor de pădure şi condiţionarea lor în vederea comercializării atât pe piaţa internă, cât şi pe piaţa externă. Kalpo SRL a fost înfiinţată în anul 1992, acumulând în timp o bogată experienţă în domeniu. Marca de fabricaţie sub care se identifică produsele firmei este „Vedda”. Printre produsele societăţii se regăsesc ceaiuri curative, tradiţionale, din fructe întregi, din fructe la plic, ceai verde şi negru, precum şi multe ceaiuri mărci private.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings