MISIUNE PE CALEA AERULUI

Poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău s-au alimente din cerîmbarcat într-o aeronavă a Inspectoratului General de Aviaţie pentru a ajuta la distribuirea de alimente localnicilor din Brădeanu, Mitropolia şi Smârdanu.

Joi, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au participat la o misiune umanitară, venind astfel în sprijinul localnicilor din Brădeanu, Mitropolia şi Smârdanu, localități izolate de șase zile.

De această dată, misiunea a fost executată pe calea aerului, având în vedere că drumurile către localităţile respective erau impracticabile din cauza căderilor masive de zăpadă şi viscolului ce au afectat judeţul Buzău în această perioadă.

Poliţiştii, împreună cu salvatori din cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie, au încărcat într-un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne alimentele trimise de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă cu sprijinul Consiliului Judeţean Buzău, după care s-au îmbarcat în aeronavă şi au mers până în Brădeanu, Mitropolia şi Smârdanu, unde au distribuit pâine şi conserve localnicilor.

Video http://fastupload.rol.ro/aa93cee95ac1acd50a785b64e90c649c.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings