“ASTA E SITUATIA”: COMAN, UN AN DUPA GRATII

Deputatul Gheorghe Coman a fost condamnat, joi, la un an de inchisoare cu executare, in dosarul in care coman un aneste acuzat de folosirea influentei de catre un om politic pentru a obtine bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
Totodata, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus confiscarea sumei de de 3.140 lei si plata a 6.050 lei cheltuieli judiciare catre stat.
Deputatul spagar isi recunoaste vina: Am gresit, vreau sa fiu liber, am acasa copii mici.
Decizia magistratilor de la curtea suprema nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
Gheorghe Coman si-a recunoscut vinovatia joi la ICCJ, la primul termen al procesului in care este acuzat de coruptie.
“Am gresit. Recunosc. Asta e situatia. Vreau sa fiu liber, pentru ca am acasa copii mici”, le-a spus Gheorghe Coman judecatorilor.

Procurorii anticoruptie au inceput, la 19 decembrie, urmarirea penala penala fata de Gheorghe Coman, deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Buzau a partidului Conservator filiala Buzau, prins in flagrant luand mita.
DNA sustine ca Gheorghe Coman i-a cerut spaga unui sef din cadrul Directiei Sanitar-Veterinara Buzau pentru a-l mentine pe acesta in functie. Angajatul Directiei Sanitar-Veterinare este si denuntator. Spaga ceruta de parlamentarul PC (fost PPDD) consta in bani si produse necesare pentru sedintele de partid.

Gheorghe Coman a fost votat deputat pe listele PPDD, iar in martie s-a inscris in PC. El a fost ales recent presedinte PC Buzau.
Conducerea PC a hotarat suspendarea deputatului Gheorghe Coman din calitatea de membru al partidului, pana la clarificarea situatiei acestuia in justitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings