MISCAREA POPULARA, INERTA LA BUZAU

Partidul Mişcarea Populară s-a lansat, marti, la nivel national, zi in care, conform calendarului ortodox, se sarbatoreste  Sf. Mironosita.viorel PMP Simbolul acestuia este un măr în culorile verde şi albastru, iar până la primul Congres va fi condus de deputatul Eugen Tomac. Pentru înfiinţarea partidului, au fost strânse peste 50.000 de semnături, care au fost depuse, marti, la tribunal.

„Vrem să fim adevărata voce de dreapta a cetăţenilor români care au convingeri de dreapta. Vrem să fim o alternativă credibilă la USL pentru toţi cetăţenii cinstiţi şi corecţi din această ţară. (…) Le propunem românilor un proiect de ţară, un stat al bunăstării, al încrederii şi corectitudinii între oameni”, a declarat Eugen Tomac. Acesta a anunţat că Partidul Mişcarea Populară va organiza alegeri preliminare în vederea desemnării candidatului la preşedinţia partidului.

La Buzau, Miscarea Populara pare sa fie inerta. Pe lista de organizatori sunt trecuti fostii parlamentari Valeriu Alecu si Viorel Constantinescu. In fapt, nciunul dintre cei doi nu s-a deranjat cu vreo declaratie, macar voalata, legata de filiala buzoiana a PMP. Se pare ca retinerea celor doi are legatura cu ruperea…legaturilor cu actuala structura socio-politica judeteana, rupere care ar putea conduce la pierderea unor afinitati economice cu mare greutate in structura anuala a declaratiilor de avere. Mai mult, sunt destui functionari care actualmente se afla pe fotolii de conducere si care in momentul in care scaunul le ramane fara picioare se vor avanta cu capul inainte spre PMP. Pana atunci, organizatia buzoiana a partidului prezidential se bazeaza doar pe susoteli si vorbe pe la colturi preluate pe lungimea de unda a radio sant.

Privacy Policy Settings