MESAJ TRANSANT DE LA CIOLACU

“Parlamentul nu poate permite ca administrațiile locale să intre în faliment! “, transmite Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

 In aceasta perioada in care cei mai multi dintre  liderii politici se scalda in ipocrizie, social-democratul Marcel Ciolacu ramane unul dintre putinii oameni rationali, unul dintre putinii lideri romani care, inainte de a lua o decizie, se consulta cu toti alesii locali indiferent de culoarea politica avuta atunci cand au fost alesi.  Logica sa este una de normalitate normala si nu normalitate anormala, festivista, apreciind ca dupa alegeri, orice ales local trebuie sa aiba o singura culoare, cea a multimii care traieste in acel teritoriu. 

“Spitalele trebuie redeschise urgent în condiții de siguranță pentru pacienții cronici!. Școlile trebuie să pregătite pentru reluarea cursurilor în toamnă! Trebuie asigurați bani pentru copiii și bătrânii din centrele sociale, pentru persoanele cu handicap sau pentru hrana și cazarea celor aflați în izolare. Acestea sunt problemele reale ale tuturor orașelor din România. Realitatea, indiferent cât de mult încearcă Guvernul să o cosmetizeze este una singură: autoritățile locale din întreaga țară au fost lăsate să se descurce singure în gestionarea epidemiei COVID-19. Au cheltuit peste 800 de milioane de lei în criza sanitară, în timp ce Guvernul a alocat doar… 20 de milioane!

Parlamentul nu poate permite ca administrațiile locale să intre în faliment! Parlamentul trebuie să fie un partener de dialog pentru autoritățile locale, indiferent de culoarea politică! În final, singurul lucru care contează sunt cetățenii! Acesta a fost mesajul ferm pe care l-am transmis azi primarilor de municipii, din tot spectrul politic, cu care m-am întâlnit la Parlament. Vom asigura în Parlament banii necesari pentru ca autoritățile locale să funcționeze în continuare în interesul cetățeanului”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings