MARGHILOMAN, ULTIMUL KILOMETRU

 

ANUNȚ  DE INTERES PUBLIC

  STIMAȚI  CETĂȚENI  AI  MUNICIPIULUI  BUZĂU

 Primăria Municipiului Buzau vă anunță că în întervalul 06.11.2017 – 17.11.2017, traficul pe strada Alexandru Marghiloman, tronson cuprins între strada Gârlași  și strada Clemenței va fi restricționat.

S.C. Urbis- Serv SRL va  desfășura lucrări de refacere a covorului asfaltic, prin turnarea a  două straturi din mixturi asfaltice. Totodată, se vor executa lucrări de ridicare la cotă a bordurilor, a căminelor și capacelor de utilități, precum și a gurilor de scurgere – canalizare.

Pe timpul zilei, atunci când  se  execută lucrările premergătoare  asfaltării, se va putea circula cu restricții de viteză.

De asemenea, staționarea în parcările publice din zonă sau pe carosabil, va fi strict interzisă.

Pe timpul nopții vom desfășura lucrarea propriu zisă de turnare a mixturilor asfaltice, ocazie cu care acest tronson de stradă  va fi închis parțial, circulându-se alternativ pe un singur sens de mers.

Pentru a se evita producerea blocajelor în trafic, facem apel la dumneavoastră  în sensul în care să circulați pe variantele indicate în harta atașată la prezentul comunicat și să respectați indicațiile agenților de circulație din cadrul Direcției de Poliție Locală.

Vă mulțumim pentru întelegere și vă asigurăm pe această cale că toate eforturile noastre se îndreaptă către confortul buzoianului.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings