L-AŢI VĂZUT?

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea unui minor în vârstă de 13 ani, care a plecat de acasă de la ene disparutsfârşitul lunii octombrie.

                   La data de 13 noiembrie a.c., un bărbat din comuna Ulmeni s-a prezentat la Postul de poliţie comunal Ulmeni şi a sesizat că fiul său, ENE MIRCEA-IULIAN, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă în ziua de 29 octombrie a.c., în jurul orei 07.00 şi nu a mai revenit.

Bărbatul a precizat poliţiştilor că în perioada 30 octombrie – 12 noiembrie l-a căutat pe fiul său în localitatea de domiciliu, prin comunele limitrofe, în municipiul Buzau, precum şi la rude, în comunele Vintilă Vodă, Amaru şi Gălbinaşi, dar nu a aflat nimic despre băiat.

Semnalmentele minorului a fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică, iar poliţiştii continuă activităţile ce se impun în vederea găsirii acestuia.

Totodată, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorului ENE MIRCEA-IULIAN.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente: constituţie atletică, păr şaten, ten deschis, ochi albaştri, fără semne particulare.

În momentul în care a plecat de acasă, minorul ENE MIRCEA-IULIAN era îmbrăcat cu un trening de culoare negru cu verde, bluza având glugă şi era încălţat cu pantofi tip adidas de culoare portocalie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings