O noua pagina de internet pentru clientii Companiei de Apa Buzau

Incepand din luna noiembrie, Compania de Apa S.A. Buzau pune la dispozitia clientilor sai un nou website, companieapa buzaucare inglobeaza instrumente multiple, menite sa usureze accesul consumatorilor la informatii, sa imbunatateasca relatia dintre furnizor si clienti si sa ofere posibilitatea realizarii online a unor operatiuni care, pana acum, erau posibile doar prin deplasarea la sediul operatorului regional sau la centrele operationale din judet.

Noua pagina de internet, disponibila la aceeasi adresa, www.cabuzau.ro, nu este construita pe o platforma presetata, ci este costumizata in functie de specificul activitatilor pe care le desfasoara Compania de Apa. Nivelul de securitate corespunzator noului website este unul net superior vechii formule, intrucat instrumentele de acces privat oferite necesita o protectie adecvata al securitatii datelor personale. Pe langa aspectul nou, dinamismul vizual si functional, caracterul interactiv pronuntat si aranjamentul special care confera usurinta in manevrare, pagina de internet a Companiei de Apa Buzau retine atentia cu urmatoarele noutati:

  • Un modul construit special pentru proiectul “Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Buzau”, proiect cofinantat prin Programul Operational Sectorial de Mediu (POS Mediu) 2007-2013. Aici, cei care acceseaza site-ul pot obtine informatii utile despre POS Mediu, programul de investitii, lucrarile de extindere/reabilitare din cele 5 aglomerari,  date despre activitatile de asistenta tehnica si de supervizare a lucrarilor si pot vedea, prin intermediul unei galerii foto extinse, imagini corespunzatoare diverselor stadii de executie a lucrarilor.
  • Prin crearea unui cont pe noua pagina de internet, punem la dispozitia clientului numeroase optiuni online:  plata online, vizualizarea facturilor, consultarea istoricului de consum, vizualizarea istoricului financiar, transmiterea online a indexului contorului.

Chiar si clientii care nu si-au configurat un cont pe site au la dispozitie instrumente care le vin in ajutor, acestia putand sa contacteze online Dispeceratul Companiei, sa descarce formulare si sa le trimita, dupa completare, prin e-mail, si, prin intermediul formularului online, sa trimita solicitari sau sesizari compartimentelor operatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings