ECONOMIA, ANALIZATA IN DUBAI

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Buzău  vă invită să participaţi la  cea de a treia ediţie a Forumului  Anual de Investiţii AIMdubai 2013 ce va avea loc  în perioada 30 aprilie – 02 mai 2013, în oraşul Dubai. Forumul este organizat de  Emiratele Arabe Unite în colaborare cu  “Strategic Marketing and Exhibition”.

Forumul Anual de Investiţii AIM-2013, primul proiect din zona Orientului Mijlociu, va prezenta o mulţime de facilităţi care uşurează contactele strategice precum şi o prezentare  a unor exemple reale  de succes. În cadrul forumului de investiţie vor fi prezentate  pe lângă analiza detaliată a situaţiei economice mondiale şi direcţiile  actuale ale comerţului internaţional şi a investiţiilor, precum şi o serie de simpozioane care vor dezbate subiecte în direct ca politica monetară, acordurile de dublă impozitare, facilităţile de investiţie, norme noi  pentru investiţiile  directe străine, strategii de investiţii direct de la investitori internaţionali inclusiv despre  fonduri suverane de investiţii.

AIM-2013 oferă posibilitatea statelor participante de a expune informaţii despre oportunităţile de investiţii şi condiţiile economice ale ţărilor lor printr-o expoziţie în cadrul forumului care se va desfăşura pe o suprafaţă mai mare de 3000 metri pătraţi, alături de posibilitatea de prezentare a situaţiei economice oferite de statele respective.

Vor fi prezentate oportunităţile de investiţie în anumite  zone emergente cu creştere rapidă din Africa, Asia, America Latină precum şi  oportunităţile de investiţii în Emiratele Arabe Unite ocazie cu care  se va prezenta cea mai mare companie Emirateză (Highflzers).

Detalii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.aimcongress.com, de la următoarele adrese de e-mail: Zainab.Gulaid@moft.gov.ae, Fatima.shihab@moft.gov.ae info@aimcongress.com sau din cadrul Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Buzău, persoană de contact  Uţă Alexandru – Şef Departament Relaţii Comerciale, telefon 0238/414719.

OPORTUNITĂTI DE AFACERI-2013                                                 

EX–16/2013 –Firmă din Egipt  oferă servicii de consultanţă pentru proiecte de investiţii.

EX–17/2013 –Firmă din Africa de  sud solicită: ulei  de floarea soarelui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings