IFE TE ASTEAPTA LA NEW YORK

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Buzău vă informează despre oportunitatea de a participa la  Târgul Internaţional de IFEFrancize / International Franchise Expo (IFE), ce va avea loc la New York, în Statele Unite ale Americii, în perioada 20 – 22 iunie 2013, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României – Camera Naţională, în parteneriat cu Serviciul Comercial din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti.

Târgul Internaţional de Francize (IFE) se organizează anual, reprezentând practic fiecare industrie şi nivel de investiții, în cadrul ediţiei din acest an fiind prezente peste 400 de francize americane, cu investiţii care variază între 5.000 şi 1 milion de dolari americani.

Pentru o listă completă a expozanţilor, vă rugăm să accesaţi website-ul dedicat expoziţiei la adresa http://www.ifeinfo.com/exhibitorlist.cfm.

Participarea la Târgul Internaţional de Francize (IFE) se va face în cadrul unei delegaţii a oamenilor de afaceri, prin intermediul Serviciului Comercial al Ambasadei SUA la Bucureşti. Participanţii vor avea posibilitatea de a lua parte la întâlniri de afaceri cu directori de francizori expozanţi şi de a participa la seminarii gratuite, precum şi simpozioane plătite de către experţii mondiali în franciză.

În cazul în care târgul prezintă interes pentru activitatea Dumneavoastră, vă rugăm să confirmaţi participarea la această manifestare expoziţională prin transmiterea unui e-mail de intenţie, care să conţină datele companiei Dumneavoastră şi numele reprezentantului/reprezentanţilor care doresc să participe, la adresa drc@ccir.ro.

Pentru informaţii suplimentare legate de eveniment persoană de contact din cadrul Camerei Naţionale este Dra. Cristina Ionescu, Direcţia Reprezentare Camerală, Şef Birou Relaţii Externe, telefon: 021/319.01.55, fax: 021/311.21.10, e-mail: cristina.ionescu@ccir.ro iar din cadrul  Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Buzău este Felicia Vîjdea telefon 0238/414719, fax 0238/726357.  

Informaţii europene

Detaliile taxei pe tranzacțiile financiare (TTF) care urmează să fie implementată în cadrul cooperării consolidate au fost prevăzute într-o propunere recent adoptată de Comisie. Așa cum au solicitat cele 11 state membre care vor aplica această taxă, directiva propusă reia domeniul de aplicare și obiectivele propunerii inițiale privind TTF prezentate de Comisie în septembrie 2011 (IP/11/1085). Abordarea, care constă în taxarea tuturor tranzacțiilor care au o legătură cu zona de aplicare a TTF, este menținută, la fel ca și ratele de 0,1% pentru acțiuni și obligațiuni și de 0,01% pentru instrumentele financiare derivate. Comunicatul de presă integral se găsește în pagina:

http://ec.europa.eu/romania/news/14022013_taxa_pe_tranzactiile_financiare_ro.htm

În perioada 13 februarie – 12 martie 2013 organizaţiile neguvernamentale pot să  înscrie proiecte in cadrul celei de-a unsprezecea ediţii a Galei Societăţii Civile. Pentru detalii privind cele 17 secţiuni ale competiţiei şi informaţii suplimentare în vederea participării, va rugam sa consultaţi pagina de internet http://www.galasocietatiicivile.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings