Ciolacu a pasit ca un om de stat

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a mers vineri la Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu” pentru a le mulţumi militarilor români şi străini pentru ceea ce fac în fiecare zi astfel ca România şi întreg flancul estic al NATO să fie în siguranţă.

Ciolacu a postat fotografii de la eveniment, însoțite de un mesaj:

Români, americani, italieni și francezi. Se antrenează împreună, fac misiuni împreună, mănâncă împreună și își împărtășesc unii altora din cultura fiecăruia, totul ca o mare #familie!
Este ceea ce am văzut astăzi la Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”.
Este răspunsul comun al lumii libere și democratice în fața agresiunii unui tiran nebun. Un zid de neclintit care protejează #România și întreg Flancul Estic al #NATO.
De aceea, la un de la debutul invaziei Rusiei în Ucraina, am mulțumit militarilor români și partenerilor noștri din NATO pentru ceea ce fac în fiecare zi!
Nu vom accepta niciodată invadarea unui stat suveran. Vom rămâne cu toții alături de #Ucraina în această luptă, deoarece opoziția dură a Rusiei poate pune oricând în pericol libertatea altui stat ce nu îi susține demersurile nelegitime.
Suntem împreună în această luptă. Și tot împreună vom reconstrui Ucraina, deoarece doar solidaritatea ne va ajuta să consolidăm modul nostru de viață democratic, a scris Ciolacu pe Facebook.

El și-a anunțat anterior vizita tot pe Facebook.

„Anul trecut, la scurt timp după începerea războiului, am fost în Ucraina pentru a vedea cu ochii mei ororile bombardamentelor lui Putin. Dar şi pentru a da un mesaj ferm că România va fi în prima linie a luptei pentru democraţie şi libertate. Astăzi, la un an de la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, voi merge la Baza 57 Aeriană ‘Mihail Kogălniceanu’ pentru a le mulţumi militarilor români şi străini pentru ceea ce fac în fiecare zi pentru ca România şi întreg flancul estic al NATO să fie în siguranţă”, a scris Ciolacu pe Facebook, înainte de vizită.

El a adăugat că „suntem solidari cu prietenii şi aliaţii noştri din NATO”.

„Nu ne vom lăsa niciodată descurajaţi de nişte criminali conduşi de idealuri greşite. Noi, românii, vom sta mereu alături de toate naţiunile democratice cărora le pasă de demnitatea umană, de pace şi de progresul întregii umanităţi”, a menţionat Ciolacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings