ASTA-I PREDA…

Dupa ce a stat ceva timp linistit, in banca lui, Cezar Preda parca are macarici si a mai iesit cu o declaratie de piata despre cezar predapresedintele Basescu. Cum spusele sale sunt contradictorii, probabil functie de anumite criterii numai de el stiute, Cezar Preda face ce face si mai da cu batul. Si asta dupa ce promisese ca va fi rezervat in declaratii  publice si in comportament. Dar asta-i omul si este imposibil de schimbat.

Despre relatia Basescu-Ponta: “Si pe noi ne-a apreciat si apoi s-a saturat”

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat marti ca, in opinia sa, “curtoazia” pe care seful statului o manifesta fata de Guvernul Ponta este “marca Traian Basescu“, spunand ca presedintele i-a apreciat ani la rand si pe democrat-liberali, apoi s-a saturat de ei.
“Este o confuzie in a aprecia Guvernul pentru ceea ce de fapt a decis piata economica. Curtoazia pe care o face Basescu Guvernului Ponta este marca Traian Basescu. Si pe noi ne-a apreciat ani la rand si apoi s-a saturat de noi”, a precizat vicepresedintele PDL.
Cezar Preda crede ca ceea ce s-a intamplat luni seara la depunerea juramantului de catre noul ministru al Justitiei “risipeste orice dubiu asupra excelentelor relatii dintre premierul Ponta si presedintele Basescu”.

“Sa urasti ce reprezinta Basescu inseamna ca ii urasti pe toti romanii “ 

Cezar Preda a declarat luni ca prin afirmatia lui Victor Ponta in care spune “ca uraste tot ce reprezinta Traian Basescu” se intelege ca premierul ii uraste pe toti romanii, deoarece presedintele tarii reprezinta o generatie de oameni care au muncit enorm, si nu una “golaneasca”.
“Cea mai ingrijoratoare afirmatie (a lui Victor Ponta – n.red.), care duce intr-o zona de iresponsabilitate, este aceea ca uraste tot ce reprezinta Traian Basescu. Le spun si romanilor, in numele PDL: un om care uraste tot ce reprezinta presedintele unei tari e un om care ne uraste pe toti. Poate pe rand, nu toti odata, dar el de fapt ne uraste pe toti.
Asemenea afirmatii sunt iresponsabile pentru ca Traian Basescu este presedintele Romaniei, este un presedinte ales de romani, este un presedinte care reprezinta o generatie de oameni care a muncit enorm pentru aceasta tara si nu o generatie golaneasca, care arunca cu noroi in tot ceea ce a insemnat munca in Romania”, a spus Cezar Preda, in cadrul unei conferinte de presa.

Romanii l-au iubit pe Traian Basescu. S-a dus la Bruxelles ca patriot

Traian Basescu a fost foarte iubit de romani, dar si-a pulverizat simpatia politica odata cu anuntarea masurilor de austeritate, in timp ce Victor Ponta “ranjeste” la televizor si este “un plagiator notoriu”, este de parere prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.
Liderul democrat-liberal considera ca presedintele Traian Basescu s-a dus la Bruxelles cu un mesaj clar din partea Romaniei pentru Uniunea Europeana, pentru Barroso si pentru ceilalti oficiali europeni.
Mesajul lui Basescu pentru UE: Romania si-a recapatat drumul si nu va mai derapa democratic
“Traian Basescu este omul care si-a asumat o reforma si si-a asumat pachetul de masuri foarte, foarte austere pentru Romania in conditii de criza. Deci si-a pulverizat simpatia politica a romanilor, pentru ca Traian Basescu a fost foarte iubit de romani.

Privacy Policy Settings