URMEAZA „DECLARATIA” CAMERELOR DE SUPRAVEGHERE

Ziua de joi, 21 februarie, a fost una in care deputatul Adrian Mocanu a primit o dubla lovitura, la aceeasi ora, insa din locuri diferite.

 Ora nefasta a fost 12.00.

 1. La acea ora primarul Toma, convocase o conferinta de presa la Obelisc, alaturi de primul padurar buzoian din toate timpurile, Cornel Pitis. Primarul Toma convocase conferinta, la locul faptei, pentru a demonstra ca uscaturile din Crang nu au nicio legatura cu afirmatiile deputatului Mocanu care spunea prin targ ca Toma taie Crangul. Cam in jurul orei 12.00, Tomita si Pitis puneau punct concluzionand in subsidiar cu un arhaism de actualitate: „Cand te mananca undeva, scarpina-te si nu mai mesteca”.

2.„Astăzi, în jurul orei 12.00, pe Strada Unirii din municipiul Buzău, un conducător auto a acroşat şi a lovit uşor o persoană de sex feminin care se angajase în traversarea străzii în zona trecerii de pietoni. Ulterior, în urma cercetărilor, Serviciul Rutier Buzău a întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, care va fi înaintat cu propunere legală către unitatea de Parchet competentă”, preciza comisarul-şef Silviu Dinu. 

  In fapt, evenimentul de circulatie a avut loc pe Bulevardul Unirii, zona de Nord, la o trecere de pietoni semaforizată. Cert este că tînăra de 27 de ani a păşit pe zebră, moment în care a fost lovită de maşina condusă de deputatul Adrian Mocanu. Victima, rănită uşor, a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău chiar de către parlamentar. Vizavi de dinamica evenimetului, speculatiile nu au intarziat, fiicare ganditor dandu-si cu parerea.    Indicat este sa tinem cont de faptul ca in cazul evenimentelor rutiere, vinovatia o stabileste numai instanta de judecata, iar evenimentele cu vatamare usoara de genul celui in care a fost implicat Adrian Mocanu se rezolva prin impacarea partilor.  Interesanta este „declaratia”camerelor de supraveghere din zona! Camerele nu mint, trebuie doar ca imaginile sa fie analizate la zecimi de secunda si dintr-un unghi obiectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings