ANUNȚ IMPORTANT

În luna decembrie 2018, s-au agravat o serie de probleme la rețeaua de alimentare cu apă din zona Tribunalului. Aceste probleme au fost ținute sub control pentru a nu crea disconfort în perioada Sărbătorilor de Iarnă. În acest moment, suntem însă nevoiți să intervenim pentru rezolvarea lor!

Intervenția este programată sâmbătă, 2 martie 2019, în intervalul 7.30 – 19.30 și vor fi afectate blocurile alimentate din PT 21 – Hasdeu (1, 2, 3, 4, 15, B3, Avicola, 3A, 3B, 3C, 1A, 1B), casele de pe străzile Tunel și Ostrovului și următoarele instituții și agenți economici: Liceul de Arte, Colegiul Economic, grădinițele de pe străzile Bistriței și T. Vladimirescu, DGASPC Buzău, Poșta veche, Piața B 90, Piața Centrală și Restaurantul Zorilor.

Începând de vineri, 1 martie, după ora 14.00, vom efectua lucrări pregătitoare (decopertare parțială, verificare stare cămine etc.), în zonele respective fiind limitat traficul sub coordonarea Poliției.

Facem toate eforturile pentru a limita creșterea turbidității apei în zonele afectate, dar, deoarece prin blocarea vanelor de sens pe câteva circuite apa va circula în sens invers, riscul de apariție a turbidității nu poate fi eliminat. Vă asigurăm însă că vom monitoriza strict perioada în care apa va avea turbiditate și vom opera reduceri la facturi conform formulelor legale de calcul.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Compania de Apă S.A. Buzău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings