UN BUZOIAN LA RIO

Jucătorii români de tenis de masă Elizabeta Samara, Daniela Dodean și Ovidiu Ionescu s-au calificat la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, potrivit clasamentului publicat joi de Federația Internațională de Tenis de Masă (ITTF), a anunțat forul național de specialitate.

”Conform comunicatului ITTF, FRTM are bucuria să vă anunțe că, până la aceasta oră, România participă la Rio cu numărul maxim de sportive, două, la simplu, Eliza Samara și Daniela Dodean Monteiro, în timp ce la masculin România va fi reprezentată, la Rio, de către Ovidiu Ionescu. Emoții mari, în continuare, pentru Adrian Crișan, care are toate șansele de a se califica, acest lucru urmând a fi confirmat pe data de 22 mai. În ceea ce privește proba pe echipe (feminin. n. red.), confirmarea calificării va veni, în data de 20 mai, de la ITTF”, anunță federația națională, potrivit Agerpres.

”Această calificare este o consecință a muncii susținute și perseverente a întregii echipe a tenisului de masă românesc, formată din sportivi, antrenori, parteneri și staff-ul Federației. Merităm un moment de bucurie pe care sperăm să-l transformăm într-un moment de glorie!”, a afirmat președintele FRTM, Cristi Romanescu.

Ultima performanta. Buzoianul Ovidiu Ionescu este dublu campion naţional la tenis de masă. Ionescu a cîştigat atît finala la simplu masculin, cît şi pe cea de dublu masculin împreună cu colegul său de club de la CSM Buzău, Constantin Cioti. Meciurile s-au disputat la Buzău, în Sala Sporturilor, în cadrul Campionatelor Naţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings