TREI PRAPADITI RAD IN NASUL A 800 DE POLTISTI

La Movila Banului furturile par sa nu se mai opreasca. Se fura-n draci. De la ultimul material publicat la inceputul lunii februarie,politisti numai intr-unul dintre sate, hotii au mai dat iama de cateva ori. Practic, la ora actuala, locuitorii din intreaga comuna traiesc cu teama ca oricand cineva le poate intra in curte sau in casa si sa-i lase fara bunurile de care se folosesc zilnic. Pentru ca se fura orice, de la lingura si furculita, pana la animale vii si bautura.

Nu exageram deloc cand spunem ca oamenii traiesc cea mai cumplita perioada, o perioada in care n-au siguranta nici in propria locuinta, iar bunurile le dispar din gospodarie de parca ar fi sub bagheta unor iluzionisti.

  In fapt, iluzionistii nu sunt decat trei prapaditi de hoti, vazuti de multe ori la locul faptei de catre localnici, insa nimeni nu se atinge de ei. Practic, oamenii legii, sunt depasiti de situatie, localnicii nu vor sa mai declare nimic pentru ca hotii le-au pus cutitul la gat, iar la prima soapta au promisiunea ca-i lasa fara jugulara. Mai mult, pe timpul cercetarilor, hotii misuna pe la locul faptei ori se invart pe langa Postul de Politie, astfel incat oamenii sunt la curent cu mersul anchetei.

Degeaba in unele comune din judet, zilnic hotii sunt capturati, iar bunurile sunt returnate proprietarilor, cand la Movila Banului niste prapaditi le rad in nas si sfideaza munca celor peste 800 de politisti buzoieni. Mai poate cineva sa-I opreasca si sa readuca siguranta cetateanului de Movila Banului ?

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings