CUPA PRIMAVERII, LA BAZINUL OLIMPIC

Bazinul Olimpic din Buzau a fost gazada concursului de natatie denumit, cum se putea altfel, „Cupa Primaverii”. La concursul de bazin olsambata au participat 75 copii cu vârste cuprinse între 5 si 11 ani din Buzău, Bucuresti, Câmpina si Galati.

Presedintele Consiliului Judetean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, salută organizarea primului concurs de natatie care a avut loc la Bazinul Olimpic, după redeschiderea acestuia în luna decembrie a anului trecut. ”Încă de la redeschiderea Bazinului Olimpic mi-am dorit ca acesta să devină locul în care copiii să vină să facă sport. Acest lucru s-a întâmplat încă de la început: copiii au venit să înoate în număr foarte mare si iată că astăzi a avut loc si prima competitie de la redeschiderea acestui important obiectiv pentru comunitate. Nu foarte multe judete din România se pot lăuda cu un astfel de obiectiv si cred că noi ar trebui să fim mândri de asta. De la redeschiderea bazinului, peste 8.200 de adulti si copii au beneficiat de facilitătile oferite de această unitate”, a afirmat Cristi Bîgiu.

Presedintele CJ Buzău a mentionat că nu doar copiii din judetul Buzău utilizează facilitătile Bazinului, ci si copii din judetele învecinate.

În luna octombrie a anului trecut, a fost adoptată o hotărare privind aprobarea protocolului de colaborare între CJ Buzău si Vineto Practic SRL, pentru redarea Bazinului Olimpic circuitului functonal public, acesta fiind redeschis în data de 6 decembrie a anului trecut. Această hotărâre a CJ a fost adoptată pentru îmbunătătrea stării de sănătate a populatei sub raport fizic sipsihic, promovării educatei pentru sănătate s sprijinirii sportului pentru toate categoriile sociale side vârstă.

Pe lângă bazinul propriu-zis, buzoienii pot beneficia si de servicii de relaxare, precum saună sifitness, sau medicale, si anume kinetoterapie.

Privacy Policy Settings