Noutati:

ZIUA IN CARE OPOZITIA SE PUPA CU PUTEREA -

Thursday, July 20, 2017

NU MAI PLANGE, CARMEN… -

Thursday, July 20, 2017

NE MODERNIZAM SI NOI, CU PNDL II -

Thursday, July 20, 2017

FORMULARE NOI, DAR VECHI… -

Wednesday, July 12, 2017

CJ, LA PRIMA EXTRAORDINARA DIN IULIE -

Wednesday, July 12, 2017

EUGEN…URMEAZA PASII LUI MARCEL ? -

Sunday, July 9, 2017

CE MESAJ A TRANSMIS PREDA ? -

Sunday, July 9, 2017

ANUNT PUBLIC DE LA PRIMAR -

Sunday, July 9, 2017

Astazi, sarbatoare mare! -

Thursday, June 29, 2017

PATRU BUZOIENI PENTRU ROMANIA… -

Wednesday, June 28, 2017

JANDARMERIA, ATRIBUTII NOI PRINTR-UN PROIECT LEGISLATIV -

Wednesday, June 28, 2017

SEDINTA MARATON LA CLM BUZAU -

Tuesday, June 27, 2017

Sedinta CJ de Sfintii Apostoli Petru si Pavel -

Monday, June 26, 2017

COMISIA DE SECURITATE A HOTARAT! -

Friday, June 23, 2017

UN PAS MARE…IN DRUMUL SPRE UNESCO -

Friday, June 23, 2017

TOMA, MAI TARE CA MUTU ! -

Friday, June 23, 2017

DRAGAICA SE PRELUNGESTE… -

Tuesday, June 20, 2017

Se deschid primele cluburi pentru Seniori -

Monday, June 19, 2017

ANUNT DE INTERES PUBLIC -

Friday, June 16, 2017

Caravana „Zilele Filmului Românesc” ajunge la Buzău -

Tuesday, June 13, 2017

Scoala de Valori…va asteapta

Pentru al 7-lea an consecutiv, Scoala de Valori impreuna cu AIESEC Romania ofera elevilor de liceu oportunitatea unei experiente internationale de dezvoltare, fara a trece granita: proiectul GROW, la care se mai pot inscrie pana pe 10 iunie 2017, accesand linkul www.growedu.ro/apply/

 

Cel mai frumos cadou pe care il poti oferi unui copil cu ocazia zilei de 1 iunie este o investitie in dezvoltarea lui ca om. GROW este singurul proiect national din Romania cu predare in limba engleza, care ofera tinerilor din clasele de liceu posibilitatea de a participa la sesiuni de dezvoltare facilitate de traineri internationali, din peste 15 tari.

Proiectul GROW isi propune sa ofere elevilor un program de educatie complementar programei scolare, unde invatarea se face exclusiv prin metode non-formale, precum jocuri de rol, gamificare si activitati practice.

Workshop-urile sunt livrate de catre studenti voluntari, instruiti in training si facilitare, veniti de pe 4 continente, contextul intercultural oferindu-le participantilor o experienta unica, internationala, chiar la ei acasa.

Programul se va desfasura pe parcusul a 4 saptamani, sub forma unor ateliere de lucru 100% interactive cu predare exclusiv in limba engleza, in perioada 24 iunie – 24 iulie. Participantii vor exersa abilitati precum autocunoastere si incredere in sine, abilitati de business, gandire critica, angajabilitate, planificare si multiculturalitate. De asemenea, GROW este oportunitatea perfecta pentru liceeni de a-si largi cercul de prieteni si a cunoaste persoane noi, atat din Romania, cat si din alte colturi ale lumii.

Dora Ionescu, participant GROW in editia de iarna din 2017, spune despre proiect:

“GROW este dintre cele mai frumoase experiente. M-am distrat in timp ce am invatat lucruri despre alte culturi si traditii, ceea ce m-a ajutat sa imi dezvolt perspectiva asupra oamenilor si a vietii in general. Mai mult, mi-am facut prieteni din diferite locuri, iar socializarea cu ei m-a ajutat sa imi imbunatatesc abilitatile de comunicare si sa imi cresc increderea in mine. GROW este proiectul care mi-a schimbat viata in bine si abia astept sa traiesc din nou experienta!”

Parintii care au ales sa isi trimita copiii in proiectul GROW au remarcat beneficiile proiectului asupra dezvoltarii acestora. Lili Stefan, mama unuia dintre participanti, spune despre program:

“GROW mi-a ajutat copilul sa se accepte si sa se deschida catre lumea care nu este doar in clasele de liceu. Deschizandu-i usa copilului tau catre cunoasterea de sine prin proiecte de acest gen, nu faci decat sa ii deschizi usi magice pentru viata.”

Costul de inscriere pentru editia de vara a programului GROW este de 120 lei, iar inscrierea se face prin completarea formularului de pe www.growedu.ro/apply/. Ultima data de inscriere este 10 iunie.

Editia de vara GROW se desfasoara concomitent in 24 de orase si este cel mai mare proiect de educatie nonformala la nivel national, cu predare in limba engleza, oferit elevilor de liceu.

Proiectul GROW a primit 5 premii nationale si internationale de-alungul timpului, printre care “Cel mai bun program educational” in 2015, premiu acordat de catre Gala Nationala a Societatii Civile Tinere din Romania si „Cel mai bun proiect de educatie de tineret din Romania” in 2012, titlu oferit de catre Parlamentul European in cadrul Galei Charlemagne.

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

 

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, reunind 40 000 de membri din peste 110 de țări și teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii și explorării potențialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii de mâine.

 

 

 

 

Leave A Comment