ADMINISTRATORUL PUBLIC, MANA DREAPTA A PRESEDINTELUI

O funcție nouă apare, în premieră, în organigrama Consiliului Județean Buzău. Este vorba despre postul de administrator public, poziție justificată printr-o mai bună coordonare și eficientizare a activității aparatului de specialitate.

Administratorul public are ca sarcini principale coordonarea aparatului de specialitate al Consiliului Județean, coordonarea serviciilor publice de interes județean, exercitarea calității de ordonator principal de credite, elaborarea și managementul proiectelor de dezvoltare instituțională și locală, coordonarea activității de absorbție a fondurilor europene. Administratorul public va avea contract pe o perioada determinata, echivalenta cu mandatul presedintelui. Functia urmeaza sa fie preluata de Alexandru Stoica, un inginer tanar care s-a remarcat printr-o activitate eficienta in echipa care s-a ocupat de proiectele europene la nivel de judet, dar si cea de mai bine de doi ani derulata in calitate de subsecretar de stat in Ministerul Dezvoltarii.

Numărul de posturi va rămâne același, adică 251. De asemenea, se menține și numărul de 207 funcții publice aprobate până în prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings