PRIMAVARA INCEPE CU VISCOL

La jumatatea lunii februarie, multi ii multumeau Domnului ca am avut o iarna usoara, fara viscol si fara probleme majore. Singurii care inghiteau in sec erau patronii firmelor de deszapezire care pierdeau bani multi, iar utilajele au asteptat in van. Numai ca, Dumnezeau s-a aratat si iata primavara incepe cu viscol. Unii se aleg cu malaiul, altii cu munca…Ultima zi a lunii februarie a venit cu surprize la pachet:

Drumuri inchise

DN2 E 85 Buzau catre Urziceni a fost inchis, in aceasata dimineata, din cauza viscolului si lipsei de vizibilitate.

DN2 C, Costesti catre Slobozia.

DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila

Spre Capitala se poata circula pe DN1 B  Buzau-Ploiesti-Bucuresti.

Scoli inchise:

Potrivit situației centralizate de Inspectoratul Școlar Județean, la ora 9,00, școlile din următoarele comune aveau cursurile suspendate:

Brădeanu, Maxenu, Bălăceanu, Balta Albă, Vâlcelele, Boldu, Pogoanele, Costești, Rușețu, Gherăseni, Luciu, Largu, CA Rosetti, Glodeanu Sărat , Glodeanu Siliștea, Amaru, Movila Banului, Florica, Blăjani, Scutelnici, Puiești, Cilibia, Padina, Mihăilești, Limpeziș.

Lista unităților de învățământ este în curs de actualizare. Vom reveni!

Persoane adapostite:

Politistii locali au actionat pe raza municipiul Buzau, pentru identificarea persoanelor fara adapost si cazarea acestora la Centrul de Urgentă de Zi si de Noapte pentru Persoane Adulte fără Adăpost Buzau. Cu aceasta ocazie au fost depistate un numar de 8 persoane fara adapost in diferite zone ale municipiului, care au fost transportate si cazate la Centrul de Urgentă de Zi si de Noapte pentru Persoane Adulte fără Adăpost Buzau. Actiunile de acest gen vor continua si in perioada urmatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings