PIERDERE IMENSA PENTRU SPORTUL BUZOIAN

Începutul săptămânii aduce vești triste pentru buzoienii iubitori de sport. Pentru cei care au iubit handbalul, pentru buoenii cu suflet mare. Președintele fostei echipe de handbal feminin, HCM Buzău, Ștefan Miloș, a încetat din viață, noaptea trecută. Acesta a activat în cadrul clubului SCM Gloria Buzău în sectorul juvenil, fiind unul dintre cei mai mari descoperitori de talente buzoiene.

Prima echipă de handbal feminin din Buzău, Filvatex Buzău, a fost înființată în anii ’90 de Ștefan Miloș. Filvatex a fuzionat cu Astral Poșta Câlnău, prima echipa de handbal din Romania care era parte din sufletul comunei Posta Calnau. Ramasa fara principalul sponsor, George Ivanescu, echipa condusa de Stefan Milos devine Astral Buzau, „bunicul” echipei de astazi.

Duminica dimineata, profesorul Miloș s-a prezentat la UPU, a ajuns inițial în cortul din curtea Spitalului Județean, având probleme pulmonare, si, conform procedurii în vigoare, tratat ca suspect de coronavirus. Ulterior, problemele sale s-au agravat iar medicii nu l-au mai putut salva. Ștefan Miloș a murit la Spitalul Județean Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings