MOARTEA SUSPECTA A ULTIMULUI „MOHICAN”

Inginerul Liviu Badiu, funcționar public în cadrul Serviciului Patrimoniu din Primăria Buzău,  a fost găsit decedat la domiciliu, într-un apartament din zona Unirii, luni noapte, în jurul orei 22.00.

Inginerul Liviu Badiu ramasese printre ultimii „mohicani” din Palatul Comunal, unul dintre putinii functionari publici care cunostea partea vazuta si nevazuta a fiecarui metru patrat de pamant din municipiul Buzau. Nu s-a bagat in belele, a stat in banca lui si, poate de multe ori, a suferit mohnit.

De mai mult timp, Liviu Badiu era macinat de GUTA, se deplasa greu, iar la aceasta boala s-au mai adugat si alte probleme ce l-au trimis într-un concediu medical prelungit, la domiciliu. La domiciliu a survenit si moartea…

Se pare că vecinii lui Liviu Badiu au fost cei care au sesizat autoritățile după ce au încercat mai multe zile să dea de el, pentru a da citirea la apometre. Pentru că luni au început să simtă un miros greu pe casa scării, oamenii au sunat la 112 și au cerut sprijinul Poliției, al pompierilor și al Ambulanței. Echipele de intervenție au intrat în apartament și l-au găsit mort pe inginerul Badiu, cel mai probabil decesul survenind cu mult timp în urmă.

Liviu Badiu avea 59 de ani. El a fost căsătorit cu fosta șefă a OPC Buzău, Liliana Badiu, și a fost fiul fostului prim procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Buzău, Radu Badiu. Soții Badiu au un copil, care este medic chirurg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings