LUATI AMINTE DE LA FRANCO NERO!

”Ca să ai succes trebuie să fii mereu foarte umil și să înveți tot timpul”! 

” Întotdeauna mi-am dorit să fiu parte a cinematografiei. Iar pentru asta a trebuit să fiu un profesionist. Începutul a fost foarte greu, dar am fost insistent. În același timp am fost și norocos, pentru că uneori ai nevoie și de noroc, să te afli în locul potrivit la momentul potrivit. Ca să ai succes trebuie să fii mereu foarte umil și să înveți tot timpul, să știi că trebuie să faci asta. Chiar și acum, după ce am făcut 230 de filme, încă vreau să învăț. Uneori oamenii spun gata, ai reușit. Iar eu le spun: nu, ești gata abia după ce ajungi în sicriu. Abia atunci e totul terminat. Până atunci trebuie să lupți și să îmbunătățești totul”,a mărturisit Franco Nero.

Născut la Parma, în nordul Italiei, Franco Nero este un actor cu un palmares impresionant de filme europene și producții hollywoodiene de marcă. Buzoienii au avut ocazia să îl cunoască miercuri, 1 septembrie, la proiecția specială a filmului ,,Django”, unde, la final, a răspuns și între­bărilor pu­blicului. De ase­menea, tot miercuri, acesta a fost prezent la o conferință de presă unde a vorbit despre regizorii pe care i-a întâlnit de-a lungul timpului, dar și despre Buzău.

Întrebat care este regizorul preferat cu care a lucrat de-a lungul timpului, Franco Nero a răspuns că a lucrat cu cei mai buni regizori. A lucrat cu regizori din Franța, Rusia, Germania și chiar și din România, acum câțiva ani, cu Adrian Popovici. ,,Îmi plac toate filmele în care am jucat. Am avut un film foarte frumos în Cuba”, a spus Franco Nero la conferința de presă de la Buzău. ,,Mă simt foarte bine aici. Toți oamenii sunt foarte drăguți. Deci, cred că, din moment ce mă simt foarte bine aici, acest festival (Buzău International Arts Festival, n.r.) poate fi o experiență din viața mea”, a mai spus acesta.

Nero a mai spus că știe foarte multe despre Buzău. ,,Știu multe lucruri despre Buzău. Știu, de exemplu, că este numărul unu în Europa la brandul de oraș. Știu multe despre Buzău”, a concluzionat acesta. Chiar dacă știe lucruri despre Buzău și nu este la prima sa vizită în România, actorul Franco Nero a spus că nu și-ar cumpăra o casă în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings