IONEL GAGU, PRESEDINTE C.A. ROMEXPO

Functia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Romexpo este ocupată de Ionel Gagu, şeful Camerei de Comerţ Buzău, potrivit unei decizii a acţionarilor centrului expoziţional. Schimbările în Consiliul de Administraţie al Romexpo au fost operate intr-o sedinta maraton, cu 12 puncte pe ordinea de zi, organizata in urma cu cateva zile. Deoarce sedinta actionarilor s-a desfasurat in plina pandemie, societatea Romexpo S.A. pune la dispozitia actionarilor mijloace electronice de comunicare la distanta – online – folosind platforma Cisco Webex, fara a necesita prezenta fizica a actionarilor. Conform prevederilor legale în vigoare, au avut dreptul de a participa și de a vota în cadrul Adunării numai persoanele înregistrate ca acționari in Registrul actionarilor.

Noul presedinte al CA ROMEXPO, Ionel Gagu, presedintele CCIA Buzau si presedinte al Comisiei de Arbitraje a CCIA, a preluat functia de la masonul Traian Caramanian, Suveran Mare Inspector General, responsabil de Regiunea Sud-Est.

ROMEXPO este liderul industriei românești de târguri și expoziții, îmbinând tradiția cu experiența și calitatea de nivel internațional, toate în beneficiul expozanților și vizitatorilor specialiști care, an de an, confirmă buna reputație a firmei.

ROMEXPO este cel mai mare Centru Expozițional din România, spațiile sale fiind adecvate pentru orice tip de eveniment: târguri și expoziții, concerte, spectacole, congrese, evenimente M.I.C.E., demonstrații, competiții sportive, cursuri, întâlniri de afaceri sau petreceri private. Suprafața totală a centrului expozitional este de peste 300.000 mp din care aproximativ 57.000 de mp reprezintă spațiul efectiv de expunere (interior si exterior), împărțită în 10 de pavilioane, 5 săli de conferință, 1 spațiu de lucru – CITY HUB și parcarea de peste 2000 locuri.

Anual sunt organizate si găzduite peste 180 de târguri, expoziții și evenimente la care participă companii din România, dar și din străinătate – gradul de internaționalizare ridicându-se la peste 50%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings