FLAGRANT DE FLAGRANT

Marti, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Buzău au prins în flagrant un buzoian, imediat după ce ar fi luat o sumă de bani de la o tânără care practica prostituţia în folosul său.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Buzău au realizat documentarea activităţilor infracţionale a unui buzoian de 48 de ani, bănuit de proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, buzoianul ar fi deternimat o tânără de 27 de ani să se mute la domiciul său, apoi sub promisiunea încheierii unei căsătorii, aceasta ar fi practicat prostituţia în folosul acestuia.

În cursul zilei de 30 octombrie, buzoianul a fost prins în flagrant în timp ce lua de la tânăra de 27 de ani banii obţinuţi de către aceasta în urma practicării prostituţiei. Maşina cu care se deplasa bărbatul a fost urmărită şi blocată în trafic de către poliţişti, asupra bărbatului de 48 de ani fiind găsiţi banii luaţi de la tânără.

Ulterior, poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor sume de bani, bijuterii şi alte mijloace de probă.

Față de buzoian a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cadrul investigaţiilor s-a beneficiat de suportul de specialitate al D.O.S. – Poliţia Română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings