A FOST PRIN NEMERNICUL CARE A BATUT SI TALHARIT DOI BATRANI

La data de 19 februarie, un bărbat în vârstă de 83 de ani din comuna Gherăseni, a sesizat un vecin că , o persoană necunoscută  a pătruns în locuinţa sa şi care folosind violenţe  fizice şi  ameninţări verbale le –a solicitat bani.

Imediat după sesizarea faptei către  poliţie , la faţa locului s-a deplasat echipa cercetare, victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În urma activităţilor specifice complexe desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului  de Investigaţii Criminale  în colaborare cu poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale –IGPR, DGPMB – Serviciul de Investigaţii Criminale şi cu sprijinul poliţiştilor din  cadrul Birourilor Transporturi Feroviare Buzău şi Brăila şi poliţişti din cadrul Secţiei 5 poliţie rurală Costeşti, a fost identificat autorul  în persoana unui prahovean în vârstă de 38 de ani, care locuia fără forme legale în municipiul Bucureşti.

Autorul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, instanţa însuşindu-şi propunerea.

Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings