Zilele Diasporei Buzău – RePatriot

 

Zilele Diasporei Buzău – RePatriot

 Anul acesta serbăm Zilele Diasporei și invităm buzoienii de pretutindeni pe 18 august acasă. Evenimentul va începe de la ora 11:00 la sediul primariei, în Sala Stan Săraru.

Municipiul Buzău are nevoie de oameni cu iniţiativă și ne dorim să-i aducem pe buzoienii din diaspora mai aproape de comunitatea natală. Aceștia pot avea un rol major în dezvoltarea locală și pot sprijini conectarea puternică a orașului la oportunitățile din alte țări.

Învităm pe această cale românii care trăiesc în străinătate și au venit în vacanță,  pe cei care s-au întors în Buzău definitiv și pe cei de acasă, să vină și să participe la discuții, pentru că ne dorim să cunoaștem părerea lor despre dezvoltarea municipiului Buzău și despre ce s-ar putea îmbunătăți  în orașul nostru. Vom discuta despre oportunitățile de afaceri locale, despre cum le puteți valorifica, dezvolta, finanța și cum puteți lega parteneriate. Evenimentul este organizat cu sprijinul RePatriot și ne propunem să încurajăm dezvoltarea locală cu ajutorul experienței acumulate peste hotare a buzoienilor noștri.
Vă așteptăm alături de noi!

Primarul Municipiului Buzău

 Constantin Toma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings