Vizită de succes la Vadu Pașii: Planuri ambițioase prezentate de echipa PSD (P)

Ieri, comuna Vadu Pașii a fost gazda unei vizite importante din partea echipei PSD, care a avut ocazia să interacționeze direct cu cetățenii. În cadrul întâlnirii, au fost prezentate planurile ambițioase ale candidaților PSD, menite să continue dezvoltarea și să asigure prosperitatea localității.

Primarul Gheorghe Firon, un lider recunoscut pentru eforturile sale de a aduce progres în Vadu Pașii, și-a exprimat hotărârea de a continua această misiune. „Avem cea mai bună echipă pentru Vadu Pașii și suntem pregătiți să continuăm toate proiectele asumate,” a declarat acesta, încurajând cetățenii să participe la votul din 9 iunie și să susțină echipele PSD pentru a asigura dezvoltarea și continuarea modernizării comunei Vadu Pașii.

 

La rândul său, președintele PSD Buzău, candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Lucian Romașcanu, a postat pe pagina sa de Facebook despre interacțiunea cu cetățenii: „Ieri am avut plăcerea de a vizita comuna Vadu Pașii și de a interacționa direct cu cetățenii acestei frumoase comunități. Le-am prezentat planurile noastre ambițioase pentru viitor și am ascultat cu atenție nevoile și sugestiile lor.

Primarul Gheorghe Firon, cel care a adus dezvoltarea și prosperitatea în comuna Vadu Pașii, este hotărât să continue, cu votul Dvs., această misiune.

Alături de noi au fost și actualul președinte al Consiliului Județean, dl. Petre Emanoil Neagu, precum și primarul Mun. Buzău, dl. Constantin Toma.”

 

Întâlnirea a fost un prilej excelent pentru a sublinia importanța colaborării dintre autorități și cetățeni în vederea dezvoltării locale. Echipa PSD Buzău rămâne angajată să lucreze în beneficiul comunității și să continue proiectele care aduc îmbunătățiri tangibile în viața locuitorilor din toate comunele județului.

La Vadu Pașii au fost prezenți și primarul Municipiului Buzău, Constantin Toma, actualul președinte al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele CJ Buzău, Adrian Petre și deputatul Romeo Lungu.

 

 

Comandat de: Partidul Social Democrat Buzău

Executat de: S.C. A&T PREARTIGE PRIM MEDIA  SRL – portal www.alarmabuzoiana.ro

Cod atribuit de AEP: 21240002

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings