Caravana medicală „Sănătate pentru Buzău” ajunge la Țintești (P)

Medici devotați, cu grijă și iubire pentru oameni, vor oferi consultații gratuite și analize chiar acasă la pacienți, un pas extrem de important pentru asigurarea stării de sănătate a buzoienilor prin servicii medicale mobile.

Consultațiile vor începe sâmbătă, la ora 9:30, la cabinetul medicului de familie dr. Cristina STĂNESCU.

La Țintești, locuitorii comunei vor beneficia de consultații gratuite în domeniile: diabet și boli de nutriție (Dr. Apriliana Stănescu medic specialist), medicină internă (Dr. Karmencita Pricop, medic primar), pneumologie (Dr. Narcisa Ispas, medic primar, doctor în științe medicale), ortopedie-traumatologie, precum și de electrocardiograme (EKG), ecografii, recoltare și interpretare gratuită a analizelor medicale.

Atât medicii, cât și echipele PSD de la Țintești și de la nivelul Consiliului Județean Buzău, și-au manifestat entuziasmul pentru organizarea evenimentului, unul foarte important pentru sănătatea locuitorilor din zonă, care vor beneficia de o evaluare amănunțită și de recomandări importante pentru sănătatea lor. Caravana medicală a fost organizată până acum în localitățile Rușețu și Brădeanu și va continua și în alte comune din județul Buzău.

La Țintești, Partidul Social Democrat propune pentru primăria comunei un candidat cu o experiență vastă în sectorul privat și cu sprijinul echipei PSD Buzău și al primarului Municipiului Buzău, Constantin Toma, Victor Vasile este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Țintești.

Prin intermediul proiectelor de modernizare și dezvoltare a serviciilor publice, îmbunătățirea infrastructurii și investiții în educație, Victor Vasile vizează să aducă o schimbare reală în viața locuitorilor. Vine în fața alegătorilor cu o echipă pregătită, formată din consilieri cu educație solidă și pregătire profesională, oameni din toate satele comunei, care împărtășesc aceeași viziune și determinare în ceea ce privește dezvoltarea și bunăstarea comunității.

Victor Vasile are în vedere, în viitor, proiecte complexe pentru dezvoltarea comunei Țintești. Deja a fost începută reabilitarea clădirii în care va funcționa Cabinetul Medical de Medicină de Familie al doamnei doctor Ana Maria Iosif, iar dumneaei va reîncepe activitatea imediat ce renovarea se va termina. El are în plan și renovarea școlilor din Maxenu și Pogonele, modernizarea infrastructurii rutiere, amenajarea unui teren multifuncțional pentru promovarea activității sportive și recreative sau reabilitarea căminului cultural din Maxenu.

Alături de echipa sa, alcătuită din reprezentanți ai tuturor satelor comunei, candidatul PSD la Primăria comunei Țintești, își asumă, cu responsabilitate, implementarea și raportarea acestora către cetățenii comunei, pe măsură ce vor fi realizate

Comandat de: Partidul Social Democrat Buzău

Executat de: S.C. A&T PRESTIGE PRIM MEDIA SRL – portal www.alarmabuzoiana.ro

Cod atribuit de AEP: 21240002

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings