VIITORI POLIŢIŞTI, ÎN PRACTICĂ LA IPJ BUZĂU

În perioada 9 – 20 decembrie a.c., 13 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina vor efectua politiststagiul de practică în cadrul structurilor de ordine publică ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

         Luni, 9 decembrie, de la prima ora, 13 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru a începe stagiul de practică. Spre ora pranzului, sase dintre ei plecau de la sediul IPJ Buzau. Cu uniforma  impecabila, ecusonul galben cu inscrisul „ELEV”, plini de emotii, viitorii politisti mergeau probabil in misiune. Unii pe jos altii cu masina. Cei plecati cu auto cred ca nu erau obisnuiti cu sapca deoarece, cand urcau in masina, sapca le zbura pe jos. Asa e la-nceput…

Viitorii poliţiştii fac parte din promoţia 2015 şi îşi vor desfăşura activitatea, până pe data de 20 decembrie a.c., sub supravegherea câte unui tutore profesional din cadrul birourilor de ordine publică de la Poliţiile municipale Buzău şi Rm. Sărat şi posturilor de poliţie comunale Săpoca, Merei, Siriu, Lopătari, Puieşti şi Valea Râmnicului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings