BUZOIENI DE SUCCES: Astazi, ROXANA TISAIANU

Nu se poate spune ca buzoienii sau buzoiencele se lasa mai prejos comparativ cu confratii din tara. danoneDimpotriva, se poate spune ca ne aflam undeva in topul national al succeselor, indiferent daca ne referim la afaceri, design, comert, marketing sau management. Revista Business 24 face un tablou frumos al unei buzoience aflata in plina ascensiune, tablou pe care, cu voia dumneavoastra, este prezentat in cele ce urmeaza.

 

Roxana Tisaianu are 42 de ani, la “Danone” a plecat de “jos”, coordonand echipe de vanzari la nivel de buticuri. A urcat treptele ierarhiei, devenind director al Departamentului Clienti Majori si, de ani buni, lucreaza la sediul din Franta, in Neuilly-sur-Seine. Acum, a fost chemata sa preia Directia Comerciala Romania si Directia de Dezvoltare pentru Tarile Adriatice.

“Ma bucur sa revin in Romania dupa o experienta internationala care mi-a oferit o perspectiva proaspata asupra practicilor din peste 10 tari si din Grupul Danone, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor unei piete dinamice de lactate, marcata de o schimbare accelerata”, a declarat Roxana Tisaianu, odata cu anuntul oficial de preluare a noii functii.

A terminat liceul la Buzau si Cibernetica la ASE

A plecat din Buzau imediat dupa absolvirea liceului, in 1995. A intrat la facultate si este licentiata a Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din Academia de Studii Economice Bucuresti, promotia 2000.

Deja are o experienta profesionala de peste 15 ani. Anterior a coordonat Departamentul de Trade Marketing in Danone Romania, precum si echipele de vanzari pe zona de proximitate si clienti majori, la nivel national.

Roxana Tisaianu este unul dintre romanii care au dobandit in ultimii ani experienta internationala in cadrul grupului Danone, pentru ca ulterior sa revina in Romania pentru a o valorifica si a contribui la dezvoltarea pietei locale.

Numele Roxanei Tisaianu este intalnit si intr-un dosar aflat pe rolul Inaltei Curti de casatie si Justitie. A intentat o actiune in justitie impotriva VOLKSBANK. Este un un dosar ce are ca obiect o actiune in constatare, ce tine de litigiile cu profesionistii. Dosarul se afla in stadiu de recurs, cu termen in luna mai 2014.

Fostul director, tot un roman, a fost trimis la Moscova

Adrian Pascu este cel care a ocupat pana in prezent pozitia de Director Comercial Romania si Director de Dezvoltare Moldova si Tarile Adriatice. El a preluat pozitia de Director Vanzari pentru Divizia Moscova din Rusia, tot in cadrul grupului Danone. Adrian Pascu a ocupat diferite pozitii in organizatia de vanzari a Danone Romania in ultimii noua ani, fiind apreciat pentru modul in care a contribuit la la dezvoltarea companiei pe piata romaneasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings