VANATOARE DE GANGSTERI IN BUZAU 7,5 KG. HASIS, DESCOPERITE DE POLIŢIŞTI

7.500 de grame de rezină de cannabis (haşiş) şi un pistol cu glonţ au fost descoperite de poliţiştii specializaţi în perchezitiicombaterea criminalităţii organizate din Buzău şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma unui flagrant şi a cinci percheziţii efectuate la suspecţi de trafic de droguri de risc. / Cinci suspecţi au fost reţinuţi şi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

La data de 26 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au surprins în flagrant doi bărbaţi, de 24 şi 25 de ani, din Buzău, respectiv Sighişoara, în timp ce încercau să vândă 1 kg. de rezină de cannabis pentru 9.000 de euro.

 

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

 

În momentul flagrantului, unul dintre suspecţi a încercat să folosească un pistol cu glonţ, însă a fost dezarmat şi imobilizat de către poliţişti.

 

Din cercetările efectuate a reieşit că cei doi suspecţi deţineau 7,5 kg. de rezină de cannabis (haşiş), care ar fi fost achiziţionată din Spania şi introdusă în ţară de unul dintre aceştia, cu intenţia de a le valorifica, prin intermediul altor trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, toţi din Buzău.

 

La aceeaşi dată, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău au efectuat 5 percheziţii la locuinţele suspecţilor, în urma cărora, dintr-un autoturism aflat în curtea locuinţei unuia dintre suspecţi, au fost ridicate 6,5 kg. de rezină de cannabis (haşiş).

Unul dintre suspecţi este cercetat pentru trafic de droguri de risc, contrabandă cu arme şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar ceilalţi patru pentru trafic de droguri de risc.

                

Cei cinci au fost reţinuţi de către procurorii D.I.I.C.O.T., urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

FILMUL IL VEDETI AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings