TV BUZAU, REINTRA PE PIATA MEDIA

Incepand de astazi, Tv Buzau revine pe sticla dupa o pauza de cativa ani buni. Nu putem spune de cateva luni pentru ca, in ultima televizionistiperioada, studioul de televiziune a fost doar o confruntare de amatori, fara a exista o tinta anume. Scuze! Aici trebuie sa fac o rectificare: cine gangurea impotriva primarului Boscodeala era bine primit in studiou. Asta a insemnat o grava greseala editoriala, o grava greseala politica si un afront la adresa celor cativa telespectatori care mai butonau pe frecventa respectiva.

Asadar, de astazi, TV Buzau revine sub o alta formula, sub o alta bagheta. Din echipa veche au mai ramas doar trei veterani: unul pe partea tehnica, unul reporter si, in premiera, unul pe discutii politice dupa ce, o vreme, a moderat doar despre sport. Mai exista un moderator, de fapt o moderatoare, pe probleme sociale, o tanara jurnalista care promite sa se afirme in media buzoiana si nu numai. Mai sunt si alti reportori cunoscuti, nu le dau nume, ci va las sa-i vedeti la lucru. Pot spune cate ceva din culisele lucrului la rece: pe timpul emisiunilor scoala s-au facut talk show-uri in care erau pedepsiti mai toti alesii din zilele noastre. Mai pot spune doar ca echipa editoriala este coordonata de jurnalistul Bogdan Ionescu, scolit la una dintre cele mai prestigioase universitati de profil, iar partea de administratie ii revine lui Horatiu Anghelescu, fost director la Sport, dar si un invitat consecvent in emisiunile locale de televiziune in calitate de presedinte local al PRO DEMOCRATIA.

Prin urbea noastra s-a tot zvonit ca proprietar de drept al TV Buzau ar fi tot Ion Vasile si ca s-a schimbat proprietarul doar in acte. Alte zvonuri au facut referire la deputatul PSD Marian Ghiveciu, altii au vorbit despre cuplul de deputati Marian Ghiveciu-Marcel Ciolacu, iar unii au susotit despre un cuplu care candva si-a jurat credinta.

Las speculatiile in grija altora si afirm ce este inscris in documentele oficiale: proprietar 100% este un buzoian de 35 de ani, din cartierul Brosteni, care poarta numele de Luis Daniel Ispas. Vizionare indelungata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings