TREI ASIMPTOMATICI LA CJ

Doi angajați ai Consiliului Județean Buzău au fost diagnosticați, recent, cu coronavirus, iar un al treilea, de asemenea diagnosticat cu COVID 19, poate reveni de luni la serviciu, fiind vindecat. În total, de la debutul pandemiei, în Consiliul Județean Buzău, 5 persoane au fost infectate  cu noul virus.

În acest moment, doi angajați ai Consiliului Județean sunt diagnosticați cu infecție cu coronavirus. Sunt angajați din birouri, care nu au legătură unul cu celălalt.

După fiecare caz în parte, s-a realizat dezinfecția birourilor, colegii, contacți direcți, au intrat în izolare, fără ca vreunul din  ei să dezvolte simptome până la acest moment. Un al treilea angajat confirmat cu COVID 19, recent, s-a vindecat iar de luni poate reveni la serviciu.

În Consiliul Județean Buzău, de la debutul pandemiei de coronavirus, 5 angajați au fost diagnosticați cu COVID 19, la un total de circa 200 de salariați. Nici unul dintre cei infectați nu are funcție de conducere, fiind vorba despre angajați din birouri.

Buzăul înregistrează, vineri, un număr de 21 de noi îmbolnăviri si 2 decese în rândul bolnavilor de COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings