TACAM COMPLET: LIPSIRE DE LIBERTATE, LOVIRE, AMENINŢARE ŞI VIOL

Polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au reținut joi, 7 decembrie a.c., un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Merei, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi viol.

Polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în ziua de 7  decembrie a.c., cu privire la faptul că mătuşa sa, în vârstă de 28 de ani, este ţinută împotriva voinţei ei într-un imobil din municipiul Buzău, de către un bărbat.

În urma sesizării, a fost constituită de îndată o echipă operativă formată din polițiști ai Biroului de Investigații Criminale, polițiști de ordine publică şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale pentru verificarea celor semnalate şi înlăturarea oricărei stări de pericol.

La scurt timp după sesizare, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, atât tânăra de 28 de ani, cât şi agresorul au fost depistaţi la domiciliul bărbatului.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi, 8 decembrie, bărbatul să fie prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings