Primul seminar gratuit pentru profesorii de limba engleză

Sâmbătă, 5 noiembrie 2016, a avut loc, la Centru de Examene Cambridge – Buzău, primul seminar gratuit pentru profesorii de limba engleză, care pregătesc elevi pentru examenul Cambridge Advanced (First, Advanced și Proficiency). Desfășurarea acestui seminar la Buzău a fost posibilă în baza Acordului de colaborare încheiat între Consiliul Județean Buzău și British Council România.

 

Seminarul a fost susținut de doamna Monica Stoica, trainer acreditat British Council România. La această activitate au participat 27 de profesori, atât din județul Buzău, dar și din alte județe, precum Tulcea și Bacău.

 

”Mă bucur că acest seminar a fost un succes, feedback-ul primit de la profesorii participanți a fost unul pozitiv. Copiii noștri trebuie să aibă acces la educație de calitate, care să îi ajute să se dezvolte și să își descopere pasiunile și interesele. Pentru a avea generații cât mai bine pregătite, în primul rând, trebuie să acordăm o atenție sporită pregătirii profesionale a profesorilor. Scopul principal al încheierii Acordului de colaborare cu British Council România este acela de a facilita accesul la educație atât elevilor, cât și profesorilor buzoieni.”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

 

De asemenea, ne propunem ca următorul seminar să aibă loc în luna ianuarie 2017, acesta fiind destinat profesorilor care pregătesc elevi pentru examenul Cambridge English: Key and Preliminary (KET și PET).

 

Din 1 august 2016, în baza Acordului de colaborare încheiat între Consiliul Județean Buzău și Bristish Council România, s-a înființat Centrul de Examene Cambridge – Buzău, care are ca scop promovarea și organizarea de examene Cambridge și IELTS, seminare, cursuri și prezentări oferite de British Council pentru profesori, elevi/studenți și părinți, precum și alte activități educaționale și socio-culturale.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings