Maine, ELITA COMPANIILOR DIN BUZAU, PREMIATE DE CCIA

Top-ului firmelor buzoiene – 2016 a ajuns la ediţia cu numărul XXIII. Agricultura, industria, serviciile şi comerţul au fost şi în 2015 domeniile care au generat afaceri frumoase însemnând profituri pe măsură, care au reuşit să poziţioneze zeci de societăţi buzoiene pe primul loc la nivel judeţean, pe grupe şi în clasele lor de mărime. Pentru a puncta în mod festiv aceste reuşite, firmele locale cu rezultate economice remarcabile în anul 2015 vor fi premiate, joi seară, în cadrul unui eveniment select organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură BUZAU (CCIA).

La ceremonia de înmânare a premiilor vor participa, alături de manageri ai celor mai performante companii buzoiene, personalități de prim-plan din spațiul economic si politic, oficialități de la nivelul Instituției Prefectului, Primariei, Consiliului Judetean, asociații profesionale și organizații patronale.

Cum , această manifestare a fost şi va rămâne, fără îndoială, locul de întâlnire pentru oamenii care conduc cele mai prestigioase firme din judeţul nostru, cei care vor da curs invitatiei se vor bucura de o cină festivă, de singura posibilitate de a discuta relaxat pe melodiile interpretate de Fuego, dar si de Madalina Diaconita, una dintre cele mai apreciate voci autohtone.

Evenimentul incepe la ora 18.00 si este  gazduit de Restaurantul Pietroasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings