PREMONITIE A LA PONTA

Victor Ponta, liderul Pro România, comentează într-o notă ironică generația oamenilor noi din politică, pe care îi acuză că au fost „concepuți în laboratoarele” din Paris, Viena sau alte părți ale lumii. Mai exact el face referire la Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, sau la Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

„Chiar au venit OAMENII NOI in politica / “frumosi si liberi” ( asa cum au fost ei conceputi in “laboratoarele” de la Viena, Paris si alte parti ale lumii – “prietenii stiu cum”)!

Doamna Primar Clotilde de la Sectorul 1 tocmai s-a facut “sora de cruce” pe problema gunoaielor cu patronul firmei responsabile – un foarte respectabil “penal” ( adica persoana condamnata definitiv pentru infractiuni comise cu intentie – cu pedeapsa executata in penitenciar – cu alte dosare penale pe rolul instantelor – cu televiziune care nu plateste taxe si impozite la Buget dar se ocupa cu linsarea adversarilor politici sau economici ai “Patronului” – adica acum “penalii” si “mafia gunoaielor” are un partener oficial – pe Clotilde!

Intre timp “omul nou” Vladut Magicianul a reusit sa gaseasca o diploma – dar a avut nevoie sa vina camaradul Ciolos la Guvernare ca sa convinga pe cineva din Ministerul Educatiei sa “inghita galusca” – problema adevarata nu e ca are sau nu studii – ci ca nu trebuie sa afle “prostimea” de fapt unde si cum a fost el “educat” la Viena inainte sa fie trimis ca Mesia la “paganii” din Romania sa ii salveze ( pentru totdeauna????) de problemele de Sanatate!

Ma bucur ca acum suntem condusi de “OAMENII NOI” – sunt convins ca o sa ne fie asa de bine incat o sa se dubleze numarul celor nostalgici dupa Ceausescu!”, a spus Victor Ponta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings