DOI PE-O “VARIANTA”…

După ce liderul PNL Ludovic Orban a declarat miercuri la Parlament că studenții vor mai călători gratis doar între localitatea de domiciliu și localitatea unde studiază, premierul Florin Cîțu a spus la Palatul Victoria că ceea ce a anunțat liderul PNL este doar „o variantă”.

„Ne uitam si la aceasta varianta (anuntata de Ludovic Orban), am avut o discutie si cu dl presedinte, sunt mai multe variante la care ne uitam, dar eu am citit ce e in UE si Romania e cam singura cu gratuitati pentru studenti, majoritatea tarilor au reduceri de 50, 60, 30, 20 la suta deci am fi noi cei mai generosi, desi nu suntem cei mai bogati”, a declarat Florin Cîțu.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Parlament, că studenţii vor beneficia de călătorii gratuite între localităţile de domiciliu şi cele în care îşi efectuează studiile.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă sporurile pentru bugetari vor fi eliminate din bugetul pe anul acesta, Orban a spus: “M-aţi întrebat după

„Se va menţine gratuitatea pentru studenţi, dar se va menţine pe ruta dintre localitatea de domiciliu şi localitatea în care îşi efectuează studiile. Nu se renunţă la gratuitatea pe transportul către facultate şi de la facultate către casă. De asemenea, evident, vor beneficia în continuare de nişte reduceri ale cuantumului călătoriilor, de care au beneficiat. Din păcate, a fost transmisă public informaţia, poate nici eu nu am fost destul de clar, dar nu înseamnă că nu permitem în continuare deplasarea către facultate”, a menţionat liderul PNL.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings