PREDA STRIGA DUPA DNA! CREDETI CA-L AUDE?

Cezar Preda, vicepresedinte PDL si deputat de Buzau, spune ca motivul pentru care in fiecare iarna preda strigalocalitatile din acest judet stau acoperite sub zapada zile intregi este acela ca, de 24 de ani, contractele pentru deszapezire se acorda clientelar, deszapezirea nu se face, banii se iau, dar DNA nu intervine.
In fiecare iarna, cum ninge mai tare si e viscol, zeci de localitati din judetul Buzau sunt izolate. Unde sunt perdelele de protectie? De ce aproape in fiecare iarna in judetul Buzau sunt nameti pana la acoperis? De ce nu se gospodaresc alesii locali astfel incat sa nu se mai ajunga in aceasta situatie?

“La intrebarile dvs, justificate, cred ca la ora asta nu mai poate raspunde decat DNA. Asta daca DNA ne va da vreodata raspuns, pentru ca in Buzau de 24 de ani nu se intampla nimic. Toti sunt intr-o fratie crunta pentru bani. PSD si PNL conduc Buzaul de 24 de ani, noi cei de la PDL nu l-am condus niciodata.

Fost membru in comisia pentru aparare din Camera Deputatilor, Cezar Preda spune ca nu i se pare normal ca militarii sa fie pusi sa faca treaba firmelor de deszapezire, in loc sa fie scoase utilajele in strada, dar se arata convins ca totul este un joc de imagine.

“Asta e o poveste! Militarii nu deszapezesc drumuri, ei pot sa aiba o lopata si sa faca o alee de la casa pana la veceul din curte, restul il fac masinile, utilajele mari!

Nu e normal, dar asa da bine. Daca da bine sa ducem militari in zapada, sa le dam cate o lopata in mana si le spunem ca trebuie deszapezeasca troiene de 3 metri, o facem! Asta e in mintea guvernantilor, in loc sa duca in strada utilaje performante”, a comentat vicepresedintele PDL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings