PREDA CEL VANJOS SI ENE OM DE AUR !

“Această organizaţie a avut un cuvânt greu de spus de fiecare dată în politica locală. Aici s-au format toţi oamenii care fac politicăceazarica în Buzău, unii cu caracter, alţii fără caracter. Pe cei fără caracter îi vedeţi la PSD şi la PNL acum. După ce au învăţat la noi politică, s-au dus să o pună în practică acolo. Ar fi pus-o ei şi la noi, dar noi, nici când am fost la putere, nu am reuşit să le dăm atâtea afaceri câte vroiau ei”, astfel graia, joi Cezar Preda, politicianul care demisioneaza din partid de fiecare data cand pierde. Si, atentie, putini stiu ca Preda pierde pentru ca vrea sa piarda acolo unde poate castiga de cateva ori mai mult. Cine i-a ascultat vorbele de duh rostite, joi, cand Cezar si-a desemnat omul cu care va juca la municipiu, cu siguranta si-a rostit in sinea sa ca Preda este cel mai si cel mai si cel mai… Insa cei care-l cunosc mai bine stiu ca domnul Preda nu se schimba niciodata, ramane acelasi baiat destept, fara lipsuri, ci numai cu plusuri. Si, nu glumesc, este un jucator al naibii de agil! Mai mult, el este un lider partid extrem de versat, a facut echipa cu adversarii ori de cate ori a avut interes, iar la nevoie a jurat cu mana pe Biblie. Si nu o data, de doua ori, pentru ca-s mai bune juramintele cu repetitie.

 “Ciprian este un om de calitate, un om cu educaţie aleasă, cu cei şapte ani de acasă. Trebuie să aibă forţa să vrea să iasă primar, noi îl sprijinim, noi mergem lângă el. Trebuie să-l ajutăm! “ spune Preda despre proaspatul ales in fruntea organizatie PDL de la nivelul municipiului Buzau. Sincer, nu-l cunosc pe avocatul Ciprian Ene. Insa eu pun baza pe ce spun vecinii si cunoscutii lui: “Ciprian este baiat de treaba!” Nu pot sa pun baza pe spusele lui Preda despre Ciprian. Si asta deoarece, pentru Preda, Ciprian Ene este ca un mar de aur: Tatal lui Ciprian este preot paroh la Biserica Sf.Nicolae, din cartierul Dorobanti. Un preot respectat de enoriasi, un preot respectat de Dumnezeu. Pe de alta parte, fratele lui Ciprian, tot preot, este seful echipei aduse de la Bucuresti de arhiepiscopul Ciprian, omul care preactic conduce Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei. Iar domnul Preda a cunoscut aceste amanunte, extrem de interesante, inainte sa-l trimita la inaintare pe avocatul Ciprian. Daca proaspatul ales in fruntea democratilor de la municipiu isi joaca propria carte, atunci are de castigat. Daca va fi doar sageata lui Preda, cu siguranta nu se poate impune pe piata politica buzoiana.

Titi Petre

 

P.S. Marea adunare a democratilor de la municiu a avut loc in ziua pomenirii mutarii la Domnul a Sfantului slavitului Apostol si Evanghelist Ioan Teologul. Si ioan zise:”Asculta duh viclean: iti porunceste apostolul lui Dumnezeu Ioan sa nu mai mergi niciodata sa mai viclenesti un om, ci sa iesi afara dintr-acest ostrov, si sa umbli ratacind, si sa nu ai loc nicaieri”. Si indata duhul cel viclean a iesit din ostrov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings