PREASLAVITUL, PREAINALTATUL SI PREFRUMOSUL BAGIU

Daca este sa dam curs zvonurilor care in ultimii ani acaparasera orasul , ceea ce i s-a intamplat lui Cristi Bigiu era previzibil. Toata lumea stia, numai el nu.   In ciuda milogilor de la poarta Consiliului Judetean care-l preaslaveau pe preainaltatul si preafrumosul Bigiu, am avut bunul simt sa atrag atentia opiniei publice asupra  minciunii semanate asupra judetului nostru.  Am spus de multe ori ca nimic din ceea ce s-a intamplat in ultimii ani nu este real. Intr-un mod voalat am spus cine poate fi cap de lista in vizorul DNA si am mai spus ca atunci cand vor ajunge la Buzau, procurorii anticoruptie vor avea mult de lucru. Sincer, regret ca am avut dreptate. As fi preferat sa ma insel, iar lucrurile sa mearga pe fagasul bunului simt.

Bigiu a avut tot ce si-a dorit, mai putin limite si prieteni. A intrat Calare pe cai mari si pe usile din fata ale politicii, a ajuns unde nu spera vreodata, si conform asteptarilor, a iesit urat, nici macar sa calareasca un magar, pe usa din dos. El poate fi un studiu de caz pentru scolile care pregatesc politicieni.  Odata cocotat intr-un loc nemeritat, Bigiu nu mai avea limite si se credea trimisul Domnului la Buzau. S-a inselat, in fapt fiind trimisul prostiei pe meleagurile noastre. Presedintele Bigiu este o victima a omului Bigiu. S-a inhaitat cu prieteni si consilieri fara de neuroni, fara de coloana. Cei care indrazneau sa spuna altfel decat ar fi vrut presedintele, automat intrau pe o lista neagra si erau scosi de la impartirea tainului. Sunt multe de apus. Practic, ce-am avut de spus, am prezentat inainte de sambata neagra a lui Bigiu. Acum e randul altora…

Pe site-ul Consiliului Judetean Buzau exista inscrisul:

Sunt mândru că sunt buzoian şi că reprezint un judeţ cunoscut pentru locuri frumoase, tradiţii şi personalităţi care au marcat istoria.

Preşedinte:

Marian-Cristinel BÎGIU

Concluzia este simpla si o trageti dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings