PNL SE LEAPADA DE COLGIU

Dupa cum deja toti buzoienii cunosc, in cursul noptii procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor:

BÎGIU MARIAN CRISTINEL, preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de luare de mită, în formă continuată (2 acte materiale)

COLGIU FLORIN-MĂDĂLIN, finul primului menţionat, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de complicitate la luare de mită, în formă continuată (2 acte materiale).

Daca PSD Buzau prin vocea presedintelui Boscodeala asteapta ziua de maine pentru a lua o decizie. PNL a ramas ferm pe pozitie si s-a lepadat de Colgiu. Iata comunicatul de presa remis de PNL Buzau:

“Biroul Politic Județean al PNL Buzău a luat decizia suspendării din partid, până la clarificarea problemelor cu justiția , a  dlui.  Florin-Mădălin COLGIU, membru al acestui organism.

Precizăm că, în conformitate cu prevederile tranzitorii ale statutului PNL ca urmare a fuziunii dintre PNL și PDL, există posibilitatea operării de modificări în structurile de conducere paritare ale celor două foste partide, structuri ce asigură împreună conducerea tranzitorie a noului partid.>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings