POŢI PREVENI TÂLHĂRIA ?

Oamenii legii…asa cred. Si inclinam sa le dam dreptate, mai ales daca aplicam masurile preventive lansate de cei care talharie in liftse pricep. Poliţiştii buzoieni desfăşoară o campanie de informare cu privire la modalităţile de prevenire a tâlhăriilor, în special a celor comise asupra femeilor

         Astazi, la Centrul de Prevenire a Criminalităţii al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău („Clubul Poliţiştilor”) a avut loc lansarea, la nivelul judeţului Buzău, a Campaniei de prevenire a tâlhăriilor „FII PRUDENTĂ! POŢI PREVENI TÂLHĂRIA”.

Campania este iniţiată la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în parteneriat cu Agenţia de publicitate Mercury 360 şi are ca scop informarea populaţiei, şi în special a femeilor, cu privire la modalităţile de prevenire a tâlhăriilor.

La nivelul judeţului Buzău, campania va fi implementată în perioada iulie – august a.c..

Reprezentanţii mass-media din judeţul Buzău sunt invitaţi să se alăture şi să susţină şi această nouă campanie preventivă desfăşurată de IPJ Buzău, astfel încât mesajul poliţiştilor să ajungă la toţi cetăţenii.

Privacy Policy Settings