PE 23 AUGUST, TV BUZAU INCEPE DEFILAREA…

De cinci luni incoace, TV Buzau ne-a tinut in redifuzari astfel incat am putut invata toate replicile, dar mai ales dedesubturile din Tv-Buzauspusele moderatorilor si invitatilor. Se parea ca TV Buzau va merge la infinit cu redifuzarile, precum o placa de vinil stricata. Insa, de fiecare data e bine cand apare un insa atunci cand este vorba de media, pe vreme de criza cineva intentioneaza sa ne tina-n priza in  ceea ce priveste partea de media si mai ale partea de informatie video. Si asta este un lucru minunat.

Probabil multi se intreaba cine este in spate, ce parlamentar va fi mangiiat pe frunte, ce ales local va finanta afacerea, de la ce partid, cum o sa fie tratata puterea, dar mai ales opozitia. Ca unul care pricepe un pic de presa, consider ca mai putin conteaza cine este in fata sau in spatele formatiunii media. Important este ca cineva se incumeta sa investeasca in media buzoiana. Si atunci cand echipa este profesionista, atunci, cu siguranta, partea care-i intereseaza pe telespectatorii si politicienii sceptici este greu de descifrat, practic nu poate fi nici macar palpata…

In sfarsit, ca sa terminam cu partea legata de proprietar si finantator, putem spune ca societatea RTM BUZAU SRL,  care detine licentele pentru TV Buzau si Radio BUZZ, are un singur actionar in persoana buzoianului Luis Daniel Ispas, administrator fiind Horatiu Anghelescu, proprietar al mai multor societati comerciale, fost director la DJTS Buzau, actualmente seful de Buzau de la PRO DEMOCRATIA.

Despre grila de programe, care se pare ca reprezinta o noutate in peisajul televiziunilor buzoiene, deocamdata ne abtinem sa facem vreo referire. Se poate spune ca echipa editorilistica se afla sub bagheta lui Bogdan Ionescu, abolvent al unei prestigioase facultati de jurnalistica, fost redactor sef la Opinia, pana cand publicatia si-a schimbat stapanul…

Despre grila de programe si despre echipa de jurnalisti vom vorbi peste putin timp, dupa ce formatia de lucru va fi definitivata. Pana atunci, sa nu uitam ca, la TV Buzau au lucrat jurnalisti consacrati in presa buzoiana: Calin Ghetu, Florina Arghir Popescu, Mihai Bunaziua, Adrian Basca, Ionut Apostu, profesionisti care au dat culoare postului de televiziune.

Titi Petre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings