MIEI FURATI…CU DUBA

-La scurt timp după sesizarea furtului, poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Rm. Sărat au mielutireuşit să recupereze toţi cei 13 miei furaţi

– Principalul suspect a fost şi el identificat

         În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Sărat, s-a reuşit identificarea principalului suspect în cazul unui furt de animale.

Cazul a fost sesizat Poliţiei în după-amiaza zilei de 18 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, de către un râmnicean în vârstă de 28 de ani, care a precizat că în noaptea precedentă i-au fost furaţi 13 miei de la stâna pe care o deţine împreună cu un cumnat, situată în afara municipiului Rm. Sărat. Valoarea prejudiciului a fost estimată de către păgubit la 2600 de lei.

Poliţiştii râmniceni au început imediat investigaţiile şi au găsit animalele sustrase la o fermă din judeţul Brăila. În prezenţa poliţiştilor, râmniceanul de 28 de ani şi-a recunoscut cei 13 miei furaţi, astfel că prejudiciul a fost recuperat integral.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Rm. Sărat au continuat activităţile şi au stabilit şi identitatea principalului suspect, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care are domiciliul în judeţul Tulcea.

Împotriva suspectului a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii râmniceni continuă cercetările pentru documentarea tuturor aspectelor cauzei.

Aici vizionati filmul: http://alarmabuzoiana.ro/wp-content/uploads/2013/04/OI.wmv

Privacy Policy Settings