MARTEA, ZI NEAGRA PENTRU PREFECTII DE BUZAU

Marti, 14 Februarie 2012

Prefectul Paul Beganu a fost demis deoarece s-a opus instituirii starii de alerta la nivelul judetului Buzau. dragneaDaca va reamintiti, la acea vreme viscolul pusese stapanire pe judetul nostru. ”Mi-am facut de mai multe ori autoevaluarea si nu am ce sa-mi reprosez, doar cine a fost cu mine la zapada in acesta iarna poate sa ma judece. Am actionat corect, iar faptul ca drumurile nationale au fost deszapezite, iar multe drumuri judetene din subordinea Consiliului judetean sunt si dupa o saptamana blocate spune multe”, a declarat duminica seara, intr-o conferinta de presa, prefectul de Buzau.

El a adaugat ca nu este pentru prima oara cand i se cere demisia, dar ca nu il deranjeaza, caci activitatea sa ”nu are la baza criterii politice si poate fi oricand evaluata”. Presedintele PSD, Victor Ponta a solicitat, sambata, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Buzau, Vrancea si Constanta “care in aceste zile de grava situatie meteorologica au actionat pe un criteriu politic, in loc sa ia masuri pentru salvarea oamenilor, au facut politica de partid”.

 

Miercuri, 09 Mai 2012

Dragos Gabriel Balta era numit in fuctia de prefect al judetului Buzau

Marti, 28 ianuarie 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat, tarziu in noapte, la comandamentul de iarnă de la MAI, că la propunerea ministrului de interne, miercuri îl va schimba pe prefectul de la Buzău pentru că în ceea ce priveşte intervenţiile în situaţii de urgenţă “lucrurile nu au mers bine”.

“Vreau şi în teritoriu toată lumea să-şi facă datoria şi vreau mai multă competenţă. Pe cei care îşi fac treaba o să-i laud, pe cei care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor îi înlocuim. La Buzău, înţeleg că lucrurile nu au mers bine, la propunerea ministrului de interne, mâine (n. r – miercuri) o să numim un alt prefect la Buzău capabil să facă faţă la aceste încercări şi este valabil pentru toţi ceilalţi reprezentanţi ai MAI şi ai Guvernului(…)”, a precizat premierul.

Miercuri, 29 ianuarie 2014

Va fi numit un alt prefect pentru judetul Buzau. Variante sunt destule. Dupa cum s-au derulat ostilitatile in ultima perioada, subrefectul Vasile Alecu ar putea fi prefect interimar cu o bila alba pentru PNL. La fel de bine, ar putea fi numit prefect un tanar bataios de la PSD, probabil Romica de la sport. Vom reveni in cateva ore…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings