Marcel Ciolacu, președinte PSD, a transmis un mesaj către primari

Mesajul lui Marcel Ciolacu a fost transmis în cadrul Adunării Generale a Asociaţiilor Municipiilor din România. Președintele PSD a spus că, indiferent de culoarea politică, vor avea întreg sprijinul acestei coaliţii de guvernare pentru a-şi duce proiectele de investiţii până la capăt. De asemenea, preşedintele PSD a mai spus că „nu contează că eşti de stânga sau de dreapta atunci când vrei să faci ceva pentru oamenii pe care îi reprezinţi”.

„Am fost astăzi la lucrările Adunării Generale a Asociațiilor Municipiilor din România pentru a le transmite tuturor primarilor un mesaj foarte clar: că indiferent de culoarea politică vor avea întreg sprijinul acestei coaliții de guvernare pentru a-și duce proiectele de investiții până la capăt”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook. „Nu contează că ești de stânga sau de dreapta atunci când vrei să faci ceva pentru oamenii pe care îi reprezinți”, a subliniat acesta.

„Primarii sunt în prima linie a relației cu cetățenii și ei știu cel mai bine care sunt nevoile comunităților pe care le reprezintă”, a continuat Marcel Ciolacu.

„Avem un buget record de investiții pe 2023, de peste 22 de miliarde de euro, care ne va ajuta să avem o creștere economică sănătoasă. Vreau să avem un parteneriat solid cu comunitățile locale pentru finanțarea tuturor proiectelor de dezvoltare, care să schimbe fața localităților și să îmbunătățească viața cetățenilor”, a conchis Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings