Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Europei

PSD a susținut mereu parcursul

 

Președintele interimar al PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a ținut să dea un mesaj de Ziua Europei și arată că PSD a susținut și va susține în continuare parcursul european al României.

”Partidul Social Democrat a susținut mereu parcursul european al României. În timpul guvernărilor noastre, am finalizat negocierile de aderare și am pregătit președinția României la Consiliul Uniunii Europene. De 9 mai, Ziua Europei, ne dorim o Românie puternică în Uniunea Europeană și o Europă unită și sigură pentru toți!

De asemenea, astăzi celebrăm alte două momente istorice fundamentale: 143 de ani de când România și-a proclamat independența și Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial. Având aceste repere, prețuind contribuția înaintașilor noștri și cu gândul la generațiile viitoare trebuie să continuăm să depunem eforturi pentru consolidarea proiectului european și să ne asumăm rolul pe care îl merităm cu adevărat în interiorul acestuia.”, scrie Marcel Ciolacu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings